neljapäev, 22. oktoober 2009

Kes elavad Colorados?

Need on siis Quincy, Jack ja Buddy. Quincy on tüdruk, ta on perekond Aalundi koer ja, nagu pildilt näha, laste lemmik: peretütar Sylvia on talle kena roosa rätiku kaela sidunud. Järgmisel pildil on Jack. Jack on minu sõbranna Michelle`i ema koer. Perenaisele meeldib tema kohta öelda: "He is a stinker!" See koer on üpris hull, ta suudab oma väikeste jalgadega hüpata meetri kõrgusele õhku. Meie külaskäigul lõbustas
pisike aastane Jack meid oma vempudega. Sel ajal, kui me perenaisega juttu ajasime, käis Jack meie koti kallal ja peitis voodi alla meie hambaharjad, Michelle`i emale mõeldud kommikoti, kaks leivakääru ja mõned salvrätid. See-eest Buddy on suur ja rahulik, kuigi temalgi on oma vembud. Buddy on 9aastane ja elab koos Mike`i ja Kimi ja Brennaga Colorado Springsis. Nende juures veetsime terve nädala: 18.-24.10.

Nüüd elame Hilda ja Hali juures Denveris, see on meie võõrtustajatest esimene perekond, kellel ei ole koera. Nii et meile on jäänud mulje, et ameeriklased on äärmiselt koertelembesed.

Koer Quincy kuulus siis perekond Aalundile, kes meid esmalt vastu võtsid ja sellist kohta nagu Red Rocks vaatama viisid. Marki, Luke`i ja ja Sylviaga käisime ka Ihado Springsis.


Ihado Springis kohtasime mäemeest, kes müüb oma vanakraami poes enda püütud kulda.
Koera me tema poes ei näinud, kuid selle eest olid põdrasarved ja Coca-Cola 60-ndatest.

Laupäeval, 17.10 aga võtsime oma uue sõbra Mandy appi ja sõitsime elu esimesse USA pulma, mis kokkuvõttes oli väga kena ja südamlik ja üpris lühike, aga sellest teinekord. Nagu allolevalt pildilt on näha, olid nii pruut Michelle, tema isa Charlie ja ema Lynn toimuvaga üpris rahul.






















Keda siis veel Colorados kohata võib? Colorado Springsis võib kohata näiteks õhuväelasi. Neid on seal hulgi, sest Colorado Springsis asub USA lennuväe akadeemia. Tänu meie Colorado Springsi võõrustajatele, Mike ja Kim Foxile, oli meilgi võimalus piiluda õhuväelaste igapäevaellu.



















3 kommentaari:

  1. Ootan juba uut postitust:) Nii juhuslikult avastasin, et kirjutad.
    Otsige Roy ka üles!

    Parimat teile sinna!
    ML

    VastaKustuta
  2. Ma omameelest yhe korra juba kirjutasin siia... aga ju siis tegin seda unes v6i millalgi... Tahtsin oelda, et jube tore, et sa kirjutad! S6prade blogid on siin v66rsil mu p6hilektyyr!

    VastaKustuta
  3. nii ilusti teil see pildi-jaoks-naeratamine ka käpas. :)

    VastaKustuta